Zoek en boek online
Getoonde prijzen zijn inclusief transport, op- en afbouw voor de aangegeven plaats.
Ik zoek categorie
Plaatsnaam
 
Aantal huurdagen
vorige pagina

Stage42 | Festival

prijs: € vul hierboven plaatsnaam in      

 

42 m² TÜFF gekeurd festivalpodium met een eigen gewicht van 2200 kg opbouwtijd van circa 60 minuten en een toegestane daklast van 500 kg.

 

 

 

42 m² podiumoppervlakte met een vloerhoogte van 1.00m tot 1.20m zorgt ervoor dat dit podium ideaal is voor de middelgrote evenementen. Het podium is door zijn wendbaarheid nagenoeg overal te plaatsen en biedt door een mogelijke opbouwdiepte van 4.40m gelegenheid om ook op krappe plaatsen doorgaande wegen vrij te houden.

 

 

 

Het podium is toegankelijk via een aluminum trap en beschikt over een podium opgang. Rondom is het podium afgewerkt met zwart windgaas en zwart bizonyl afrok.

 

 

functionaliteit:

 

Stage42 kan door zijn lichte gewicht op elke ondergrond worden geplaatst. Het podium is volledig Tüff gekeurd en voldoet aan alle wettelijke regelgeving op het gebied van podiumbouw. Op verzoek van gemeente instellingen is het volledige bouwboek met statistische berekeningen beschikbaar. Stage61 is volledig goedgekeurd om zonder enige verankering aan de grond geplaatst te worden tot windkracht 7.

 

 

 

De dakconstructie van Stage42 biedt vele mogelijkheden om lichtarmaturen direct aan het dak af te hangen zonder extra benodigde trussen en takels.

 

 

technische omschrijving:

 

prijs: € vul hierboven plaatsnaam in      

 

downloads:

 

beschikbare opties:
n.v.t.

 

aan winkelmand toevoegen

direct offerte
beschikbaarheid check
optie leggen
reservering

 
Stage42 | Festival