Zoek en boek online
Getoonde prijzen zijn inclusief transport, op- en afbouw voor de aangegeven plaats.
Ik zoek categorie
Plaatsnaam
 
Aantal huurdagen
vorige pagina

DJ truck

prijs: € vul hierboven plaatsnaam in      

 

Imposant aanwezig op u evenement met een uniek concept. De DJ truck is volledig zelfvoorzienend en is voorzien van alle benodigdheden (zie specificaties) voor de live performance van DJ's op uw evenement, bedrijfsopening, flashmob of promotietour

 

functionaliteit:

 

De DJ truck is niet afhankelijk van vaste voorzieningen, snel meerdere locaties aandoen of zelfs rijdend in parades en optochten behoren tot de mogelijkheden.

 

Een unieke verschijning op basis van een imposante Amerikaanse showtruck met een grootse uitstraling en een RVS DJ booth voorzien van 12.000 watt audio, Pioneer DJ equipment en een eigen stroomvoorziening. Gegarandeerd veel reacties en foto's op elke locatie.

 

De Dj truck is een bekend gezicht op de Dance Parade Rotterdam, Bavaria Cityracing, Zomercarnaval Rotterdam, Dance Parade Luik, TT Assen, Zwarte Cross, Laundry Day Antwerpen en vele plaatsen meer.

 

Ook voor promotionele inzet zorgt de Dj truck voor een hoge attentiewaarde. De Dj truck kan in elke gewenste huisstijl worden geplaatst door middel van verschillende reclame en bestickerings mogelijkheden.

 

DJ truck voor live performance van DJ's op iedere locatie.Omdat de DJ truck mobiel is kan deze breed worden ingezet op evenementen, promotie-tours en bij promotie-acties. De DJ booth is voorzien van een hydraulisch hefbaar RVS dak en voorzien van de laatste Pioneer proDJ equipment. Beleef geluid zoals het bedoeld is, het ingebouwde geluidssysteem is voldoende om een dance event volume tot circa 750 personen te halen en is naar drie zijden gericht.

 

Binnen in vindt u een limousine ruimte voorzien van meerdere schermen, dolby surround systeem, geblindeerde ramen en leren rondzit bank voor 4 personen.

 

technische omschrijving:

 

Geluidssysteem        4x EAW KF650 topspeaker

                                     6x EAW LA400 subspeaker

Monitoren                   2x EAW, geplaatst achter de DJ

Processing                 EAW

Versterkers                 Labgruppen

DJ apparatuur            Pioneer proDJ

stroomvoorziening    60kva super silent generator

Afmetingen truck       12,50 (l) x 02.55 (b) x 04.00 (h)

Gewicht                       15.000 kg

 

prijs: € vul hierboven plaatsnaam in      

 

 

beschikbare opties:
Extra productieuren Extra productieuren
Duur uw project langer dan de 5 producturen welke ingesloten zijn in dit pakket dan kunt u met deze optie het aantal uren aangeven. Let wel dat elke 1 optie gelijkstaat aan 1 uur.
€ vul hierboven plaatsnaam in
Brandingpakket dakbanner Brandingpakket dakbanner
Deze optie geeft u de mogelijk een op maat ontworpen banner, geplaatst in het dak van het DJ podium, aan te vragen.
€ vul hierboven plaatsnaam in
Brandingpakket panelen Brandingpakket panelen
Deze optie geeft u de mogelijk op maat ontworpen panelen, geplaatst aan de linker- en rechterzijde van het DJ podium, aan te vragen.
€ vul hierboven plaatsnaam in
Brandingpakket stickeren Brandingpakket stickeren
Deze optie geeft u de mogelijk stickers toe te voegen met uw merknaam of product aan de linker- en rechterzijde van de truck. Dit tarief geld voor 2 grote stickers of 2 kleine en 1 grote
€ vul hierboven plaatsnaam in

 

aan winkelmand toevoegen

direct offerte
beschikbaarheid check
optie leggen
reservering

 
DJ truck