Zoek en boek online
Getoonde prijzen zijn inclusief transport, op- en afbouw voor de aangegeven plaats.
Ik zoek categorie
Plaatsnaam
 
Aantal huurdagen
vorige pagina

Overdekte tribune | 122

prijs: € vul hierboven plaatsnaam in      

 

Overdekte tribune met 122 zitplaatsen (lxb 09,30m. x 06,71m.) optioneel als verwarmde tribune leverbaar. Met een opbouwtijd van circa 150 minuten. Deze overdekte tribune is voorzien van statische berekeningen en DIN 4102-B1 norm brandwerendheid voor vergunningaanvragen. Het is mogelijk om meerdere tribunes tegelijk te leveren.

 

Getoonde prijzen zijn inlcusief transport, op- & afbouw, berekend voor de ingevoerde plaats uitgaande van op- & afbouwtijden overdag

 

functionaliteit:

 

Overdekte tribune met 122 zitplaatsen die ideaal is voor het ontvangen van (VIP) gasten. Optioneel leverbaar als verwarmde tribune door middel van infraroodtechniek. Ontvang uw gasten op een overdekte verwarmde tribune.

 

Standaard wordt de overdekte tribune geleverd met open zijkanten voor een optimale kijkhoek, waarbij de achterzijde altijd volledig gesloten is. Optioneel kunnen de zijkanten ook afgewerkt worden met weerbestendig windgaas.

 

De overdekte tribune is ontworpen om een snelle op- en afbouw mogelijk te maken. Door het lichte eigen gewicht is het ook mogelijk om de tribune te plaatsen op locaties met een beperkt draagvermogen zoals stadscentra, sierbestratingen, bovenzijde van parkeerkelders en grasvelden met voldoende draagvermogen. Op verzoek van gemeentelijke instellingen is het bouwboek met statische berekeningen beschikbaar.

 

technische omschrijving:

Breedte tribune 9.30m
Diepte tribune 6.71m
Hoogste punt vooraan 5.17m
Hoogste punt achteraan 4.45m
Hoogte laatste stoelenrij 2.85m
Belasting tribune vloer 300kg/m2
Tribune dak aluminium constructie
Tribune vloer Aluminium traanplaat
Dekzeil 4102-B1 norm brandwerendheid
Eigen gewicht 3500kg
Opbouwtijd 150 minuten

 

 

prijs: € vul hierboven plaatsnaam in      

 

 

beschikbare opties:
Meerprijs zijkanten gesloten d.m.v windgaas
Standaard zijn de zijkanten van de tribune volledig open voor een optimale kijkhoek. Met deze optie worden de zijkanten tot aan de voorzijde afgesloten door middel van windgaas, bij wind en regen zorgt dit voor meer comfort op de tribune.
€ vul hierboven plaatsnaam in
Meerprijs verwarmde tribune, voorzien van de nieuwste generatie infraroodstralers Meerprijs verwarmde tribune, voorzien van de nieuwste generatie infraroodstralers
Geheel passend bij het Nederlandse klimaat is het nu mogelijk om u gasten op een overdekte verwarmde tribune te ontvangen. BIj de verwarmde tribune is het dak voorzien van de nieuwste generatie infraroodstralers. Grote voordelen hiervan zijn; hoog rendement, geen warmteverlies door tocht en wind, geen verplaatsing van lucht en stof. *Opdrachtgever dient zorg te dragen voor 1x vrije werkende 32a 5polig cee stroomaansluiting bij de tribune.
€ vul hierboven plaatsnaam in

 

aan winkelmand toevoegen

direct offerte
beschikbaarheid check
optie leggen
reservering

 
Overdekte tribune | 122